Na een winter pauze terug op stap in Jette!


17 oktober mochten we een voormiddag vertoeven in een Antwerpse kleuterschool.

Om 7 u s’ morgens vertrokken we met onze vrachtwagen vol met dieren en spelletjes. Na een vlotte en veilige rit kwamen we aan in Jette. Een hele dag op bezoek bij de kleuters in Jette, wat leuk! Nadat we onze opstelling geplaatst hadden op de speelplaats konden de diertjes al eens kennis maken met deze grote school.

Een beetje later waren de eerste kleuters daar! Spannend, zowel voor de kleuters als voor ons. Het was terug even wennen en aanpassen zo terug op stap. Maar het verliep goed! Onze dieren vonden het leuk om geaaid en geknuffeld te worden. Onze pony bleef stilletjes staan, wat wil je…zo’n massage met een borstel is altijd leuk. En ons varken die knorde vrolijk rond en verstopte zich onder het stro. Gek varkentje!

Terwijl een groepje kinderen bij de dieren vertoefde maakten de andere kinderen plezier bij de spelletjes. Puzzelen, stokpaardje rijden, springen als een konijn, …

Na een hele dag op bezoek in Jette was het tijd om terug naar huis te rijden. Onze dieren genoten van hun knus stalletje en waren toe aan een welverdiende maaltijd en nachtrust.

Tot snel Jette!

Groetjes,

Boerderij Bende Op Wielen