Vrijdag 18 mei opnieuw op stap.


Vandaag vertoeven we in een schooltje in Itegem voor een activiteit van 3 uurtjes. De kinderen van het lager waren heel enthousiast en mogen even rond onze Boerderij Bende plaatsnemen want vandaag zijn we hier voor de kleuters. Zij mogen van dichtbij kennis maken met onze dieren en mogen dan ook tussen onze dieren vertoeven.

Heel dapper en vrolijk komen de kleuters langs maar soms is het ook wel even schrikken want onze geit Otje en haar kleine lammetje maken soms wel gekke sprongetjes. Onze mini koe Vivo is er ook bij en ook hij heeft vele handjes gevoeld over zijn zachte haren. En Snuffel het konijn heeft lange oren en een korte staart…en daar bleven de handjes maar aaien want dit is echt een zacht, warm knuffelkonijn. Het borstelen van onze pony was ook weer een hele leuke activiteit! En al die winterharen die er dan af komen…daar hebben deze vriendjes geen probleem mee.

Aan de kleuters hun enthousiasme te horen vonden ze het heel leuk om al deze diertjes te knuffelen en zelfs van heel dichtbij te begroeten! Maar ook onze dieren vonden het leuk en lekker op dat grasveldje van dit gezellige schooltje!

Lieve groetjes,