Idee Kids kampen
Onze Boerderij Bende had de eer en het genoegen om tijdens de zomermaanden juli & augustus 10 kampen van Idee Kids te bezoeken. Onze Boerderij Bende Op Wielen paste perfect binnen hun kampthema “Dierenmanieren”. En ik heb vele “waauws” en “oohs” gehoord. Want die 6- 12 jarigen waren steeds heel nieuwsgierig, vrolijk, rustig en dolenthousiast. Ons konijn heeft zeer veel knuffels en complimenten gekregen want zooo zacht…hij lijkt wel met wasverzachter gewassen zijn. (Wat voor alle duidelijkheid niet zo is!) En onze haan die heeft verschillende kinderen hun angst voor hanen laten verdwijnen. Want een haan op je hoofd, je schouder of in je handen…het is toch echt een hele ervaring maar best cool om dat te mogen mee maken.

Ook onze geitjes Otje en zoontje Gust hebben vele hartjes voor zich gewonnen. Met hun gekke sprongen en vrolijk gemekker lieten ze steeds duidelijk merken dat ook zij van de partij waren. Onze Sjarel, ons schattig zwart varkentje heeft genoten van alle aandacht. Want veel van deze “Ideekidskinderen” hadden op onze info fiches gelezen dat onze Sjarel heel graag op zijn buik wordt gekriebeld. Hierdoor lag onze Sjarel dan ook zeer regelmatig op zijn rug te genieten van al dat gekriebel op zijn buik, maar ook de kinderen vonden het geweldig om dit te doen.

Voor onze pony Fiola was deze zomer een zomer met pure verwennerij…ze bevond zich soms eerder in een schoonheidssalon dan op een boerderij! Vlechtjes, staartjes, borstelen en ja…ze is zelfs een aantal keer met water en shampoo gewassen…als dat geen luxe is?! Je leest het…de Idee Kids kampen waren TOP! Zowel onze dieren als de kinderen hebben genoten. Het was telkens opnieuw heel fijn om al deze verschillende jongeren te mogen ontvangen en hun monitoren te mogen ontmoeten.

Bedankt voor de leuke zomer Kids!