Naar een gekende plaats


Vandaag gaan we naar een gekende plaats…want ja hoor voor het 2e jaar op rij mogen we naar Creatopia in Antwerpen! Benieuwd of de kindjes ons daar nog kennen en of de nieuwe peuters van dit schooljaar het ook leuk vinden… En ja hoor…we hoorden enkele kindjes zeggen: “joepie de diertjes zijn terug” En opnieuw vonden deze kleuters het een leuke ervaring, ons varken met zijn kriebel haartjes, ons super zacht konijn, ons huppelend geitje, …

Maar ook onze pony kreeg weer heel veel aandacht…hij is dan ook zo rustig en zo zacht. En wat is er nu leuker dan een pony borstelen?! De nieuwe peuters op de school vonden het ook best leuk maar zij hadden soms wat meer tijd nodig om de dieren te vertrouwen. Het is dan ook niet alledaags…een hele bende boerderijdieren op je speelplaats. Maar deze peuters hebben dat super flink gedaan en hebben toch de meeste dieren durven aaien, knap!

En ook op deze school is nog maar eens bewijzen dat soms een borstel tussen het kindje & het diertje voldoende is om toch een diertje te durven borstelen en uiteindelijk te aaien. Knap van de kindjes om hun angsten te overwinnen!

Het was een leuke voormiddag in Antwerpen en wie weet zien we elkaar volgend schooljaar terug.

Het was vandaag ook onze laatste uitstapje voor de winter eraan komt, vanaf nu doen wij het een beetje rustiger aan.

Tot binnenkort.

Lieve groetjes,