A-HA! school…hier zijn we weer!


Voor de 2e maal dit schooljaar trekken we naar Kontich…de kinderen van de A-HA! school verwachten ons opnieuw. En vandaag was de zon ook van de partij! We kregen bezoek van de kleuters en het 1e & 2e leerjaar. En allemaal waren ze even enthousiast!

Ook ons Otje met haar kleine geitje Gust had veel succes. Want zo’n klein lammetje van een week oud is wel super schattig en lief. En dat zwart diertje dat loopt te knorren lijkt echt wel op een everzwijn maar toch is het een mini varkentje. Weer iets bijgeleerd…varkentjes zijn dus niet altijd roos maar kunnen ook zwart zijn.

Best wel leuk die kleine, jonge diertjes tussen onze Boerderij Bende. Want ook ons chabo kuikentje was er weer bij. En wees maar zeker dat zo’n kleine diertjes succes hebben en vele vragen oproepen. Want wat eet een kuikentje…en waarom zit dit onder de mama kip? En dat kleine geitje Gust drinkt die enkel melk uit de uier bij de mama geit, …

Geweldig om de kinderen met al deze dieren en weetjes te laten kennis maken. Zij zijn weer een ervaring rijker net als wij!

Tot de volgende keer!

Boerderij Bende Op Wielen met dat kleine huppelende geitje!